Samolepljive vinske etikete za vino

U nedoumici ste kome da se obratite za izradu samolepljive vinske etikete?

Stojimo Vam na raspolaganju, bilo da se radi o dizajniranju etikete, ili odabira materijala. Za stručni savet obratite nam se na 062 123 4560.

Unikatne samolepljive etikete za Vaše vino!

Postoji mnogo vrsta etiketa, različitih dimenzija i oblika. U mogućnosti smo da Vašu ideju ostvarimo i dizajniramo u prepoznatljivu, unikatnu etiketu, koja će dekorisati Vašu vinsku flašu.

Šta sadrži dobro osmišljena samolepljiva etiketa za vino?

  • Etikete treba da sadrže informacije o samom proizvodu, o proizvođaču, datumu i mestu proizvodnje, zatim rok trajanja.
  • Osim tih podataka, treba da mislite i na primamljiv izgled etikete, da ona prvo potrošača vizuelno osvoji, i da ga ona dovodi do iskušenja da proba Vaše vino.
  • Etikete su mali komadići papira, ali u sebi nose veliku moć i vrlo su bitni u procesu prodaje i marketinga Vašeg proizvoda.
  • Svaki potrošač dok ne zna za kvalitet proizvoda, prvo će fokusirati na etiketu kako ona izgleda i da li je primamljiva, nakon toga će degustirati sam proizvod.

Kako najlakše nalepiti samolepljive vinske etikete?

Samolepljive etikete se lako lepe. Odlepite prenosni sloj (silikonski papir) sa poleđine etikete, zatim stavite je na željeno mesto i prstima, pomoću pritiska, počev od sredine ka ivicama nanesite je.

Vrsta vinskih etiketa

Ricovane samolepljive vinske etikete

Postoje ricovane vinkse etikete, čije je prenosni papir mašinsko presečen, što omogućava lako odlepljivanje samolpeljive etikete od svoje podloge, tako da ona pukne na njamanji pritisak. Ovako se izbegava grebanje etikete i njeno odlepljivanje po ćoškovima.

Frizer samolepljive etikete

Frizer samolepljive vinske etikete su smišljene izrazito kao materijal za samolepljive vinske etikete, pošto su otporne na kolebanje temperature. Kod prethodno zahlađene vinske flaše na sobnoj temperaturi se pojavljuje efekat znojenja flaše. Specijalna osobina frizer etikete je da se ona u ovom slučaju ne odlepljuje od flaše, boce.

Oblici etiketa za vino

Kada je reč o oblicima vinskih etiketa, paleta je široka. Zahvaljujući našoj moderno opremljenoj štampariji, izrađujemo i pravougaone samolepljive etikete za vino pa i vinske etikete nepravilnog oblika, rezane po konturama (okrugle, ovalne, sa zaobljenim ćoškovima, itd.).

Dimenzije, veličine samolepljive vinske etikete

Osim ponuđenih standardhin veličina samolpeljivih etiketa, vrlo rado ćemo Vam štampati vinske etikete po Vašoj želji i meri.

U slučaju bilo kakvih nedoumica, slobodno nam se obratite, stojimo vam na raspolaganju. Pozovite 062 123 4560

Osim etiketa za vino štampamo:

 

Samolepljive etikete za vino – Vinarija Vinat