Samolepljive PVC nalepnice za spoljašnu upotrebu

Zašto samolepljive PVC nalepnice

Činjenica je da su samolepljive PVC nalepnice dosta zastupljene na tržištu. Za to ima više razloga, a mi ćemo se zadržati na jednoj od njihovih najočiglednijih prednosti - mogućnost lepljenja na podlogu po izboru. Ta podloga može biti, recimo, pocinkovani lim, ali može biti i staklo, zatim neko vozilo, manji ili veći zid, itd... U ovom smislu nema nekih velikih prepreka niti ograničenja, važno je samo da bude ispunjen najvažniji uslov: površina na koju se stavlja samolepljiva PVC nalepnica mora biti odmašćena, a prašina sasvim eliminisana sa tog mesta.

Samolepljive PVC nalepnice – Primeri primene

Kod nas možete pronaći samolepljive PVC nalepnice standardnih, ali i prilagodljivih dimenzija po izboru. PVC materijal od kojeg se nalepnice izrađuju odlikuje otpornost na sve atmosferske uslove (vodootporne i do određene mere otporne čak i na sunčevo zračenje i na mehaničke uticaje). Zbog tih karakteristika nameće se očigledna prednost samolpeljivih PVC nalepnica – mogućnost da se koriste na otvorenom prostoru.

Gde biste sve mogli postaviti naše PVC nalepnice?

Izbor je izuzetno raznovrstan, a neki od predloga koji nam padaju na pamet su:

  • Reklamne table
  • Table sa podacima firme
  • Nalepnice upozorenja na najrazličitijim mašinama
  • Autografika
  • Izlozi

Savremena tehnologija

Svi naši proizvodi nastali su u procesu koji zahteva visoke profesionalne standarde, a da bismo svojim klijentima ponudili kvalitetne samolepljive PVC nalepnice neophodno je da za njihovu izradu koristimo i odgovarajuću savremenu opremu i mašine. Osim toga, vodimo računa i o tome da klijenti budu zadovoljni onim što kupuju kod nas, pa se trudimo da naša ponuda bude kompletna i zaokružena u vizuelnom i estetskom smislu. Na kraju, ali ne i najmanje važno – Vaše porudžbine stići će na kućnu adresu.

Dimenzije samolepljivih PVC nalepnica

Naša mašina kojom pravimo samolepljive PVC nalepnice ne štampa u tabacima, kako je to možda očekivano, već uvlači materijal sa rolne. Maksimalna širina rolne u tom procesu je 100 cm, dok je dužina, u teoriji, neograničena. Budući da se teorija i praktična svakodnevica često razilaze, naglasićemo da je u praksi maksimalna dužina rolne 5 metara, što je sasvim dovoljno i za ambicioznije namere i projekte naših poslovnih partnera. Da bismo razjasnili ovu problematiku, evo konkretnog primera: Potrebna Vam je dekoracija izloga čije su dimenzije 5x5 metara. Pošto je maksimalna širina rolne 100 cm, probegava se alternativnom rešenju, koje postiže baš ono što smo želeli: veća površina se dobija sastavljanjem nekoliko manjih. U ovom slučaju, 5x5 m je isto što i 5x (1x5m). Na kraju smo, obrni-okreni, dobili baš onakvu samolepljivu PVC nalepnicu kakvu smo želeli.

Nekoliko primera popularnih dimenzija samolepljivih PVC nalepnica i njihova primena:

  • 50x100mm – Samolepljiva vizitka, nalepnice sa servisnim intervalima vozila
  • 148x210mm (A5) – Radno vreme, natpis otvoreno/zatvoreno
  • 297x420mm (A3) – Table sa podacima firme
  • 1000x1500 – Reklamne table firmi

Tu smo da vam pomognemo

Svi detalji u vezi sa osmišljavanjem i izradom samolepljivih PVC nalepnica su, naravno, podložni promenama, nastalim zajedničkim radom sa našim klijentima. Opširnije i podrobnije informacije mogu se dobiti pozivom na broj 062 123 4560.