O nama

Internetstamparija.rs je online štamparija koja oseća odgovornost za ugled štamparske profesije i ponosi se pripadnošću ovom esnafu. Naša firma, uključujući i kompanije-prethodnike, na tržištu je već više od četvrt veka. Poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući informaciono-tehničkom napretku, dostupne su nove tehnologije, pomoću kojih su proizvodnja, naručivanje i isporuka štampanih stvari u malim i srednjim tiražima mogo jednostaviji i jeftiniji, bez ikakvih kompromisa u kvalitetu.

Sa napretkom web i informacionih tehnologija dostupni su softveri i sistemi koji u svim segmentima podržavaju model online pripreme i naručivanja.

Osnovna razlika između konvencionalne i naše web štamparije jeste da umesto višednevnog čekanja na ponudu štamparije, cenu Vaše porudžbine možete videti odmah, pomoću našeg kalkulatora. Istom brzinom izrađujemo i Vaše štampane proizvode, bilo da ste već uradili pripremu i uploadovali materijal ili ste naručili štamparsku pripremu od nas. Poštarinu plaćamo mi, skrivenih troškova nema! Vaše je samo da uživate u gotovom proizvodu!

Od izuzetnog nam je značaja i važnosti da svojim klijentima pružimo pouzdanu podršku.

Na sva pitanja, pa i na ona tipa: Da li sam sve uradio kako treba? Da li ću na kraju dobiti ono što sam naručio? dajemo odgovore svakog radnog dana između 8 – 17 časova, pomoću besplatnog chata na našoj web stranici ili telefonskog broja 062/123 456 0.

Naša firma ima više od 25 godina iskustva u štamparstvu, što znači da u potpunosti razumemo potrebe svojih kupaca. Poručite online, bez odlaska u štampariju, brzo, jednostavno i jeftino!

 

Naša misija

Verujemo u jedinstvenu efikasnost štamparskih proizvoda, kao i u njihov snažan doprinos ostvarivanju Vaših zamisli i želja u biznisu.