Csomagolási címkék

  • Címkék tekercsben vagy ívben gépi vagy kézi ragasztáshoz
  • Anyagválasztási lehetőség: öntapadó papír vagy műanyag (PP, PE, PVC)
  • Szükség esetén további védelem lakkozással vagy laminálással
  • Rugalmasság a forma és a méret tekintetében
  • Minden típusú csomagoláshoz alkalmasak: műanyag kaniszterek és kannák, műanyag és üveg tégelyek, zacskók, papír- vagy kartondobozok stb.
Érdeklik a részletek? Lépjen kapcsolatba velünk!

Öntapadó csomagolási címkék

A korunkra jellemző nagyipari termelés idejét olyan mellékhatások is jellemzik, mint a megnövekedett forgalom és tömeges fogyasztás. Az ilyen körülmények között történő áruszállítás kulcsfontosságú, ezért nagy erőforrásokat szánnak erre a szolgáltatási ágra. Ennek a szegmensnek az egyik fő pillére a különféle igények kielégítésére szánt motor-üzemanyagok mellett minden bizonnyal az olajok és kenőanyagok ipari gyártása.

Ezenkívül az olaj- és kenőanyag-iparban számos alapvető élelmiszerek további feldolgozásával nyert melléktermék, de számos egyéb ipari vagy tömegfogyasztásra szánt anyag is megtalálható, amelyeket a szokásos módon nem lehet csomagolni, szállítani, értékesíteni. Mivel ezek olyan termékek, amelyek lehetnek folyékonyak, viszkózusak és részben vagy teljesen szilárdak, speciális csomagolást használnak hozzájuk. Ezek mindenekelőtt különféle kannák, dobozok, kartoncsomagolások, alumíniumdobozok és hasonlók. Természetesen mindegyiknél szükség van a tartalom gyors és egyértelmű felismerésére, a csomagolás felbontása nélkül, amihez öntapadó címkéink ideálisak lesznek.

Mit kínálunk, milyen csomagolási címkéket készítünk?

Az öntapadó címkék olajok és kenőanyagok csomagolására, kaniszterekre, valamint mindenféle nem szabványos csomagolásra lehetnek szabályos alakúak és méretűek, de ettől eltérő módon is elkészíthetők, ha üzleti partnereink ezt kívánják. Más típusú, gyakran előforduló termékekhez használt címkékhez hasonlóan itt is választhat az egyöntetűség (tömeggyártás vagy tömeges értékesítés), vagy a szokatlanság, az egediség között (amennyiben kis tételben állít elő és értékesít, nem szabványos csomagolású terméket).

Milyen körülmények között használhatók az öntapadó csomagolási címkék

Címkéink felhasználási hőmérséklete -20 és +90 Celsius fok között a megfelelő. Ezért azok ideálisak olajok, kenőanyagok, tartályok és egyéb csomagolások címkéiként. Jellemző rájuk, hogy rendkívül ellenállóak a hőmérséklet-ingadozással szemben s ezért használatuk biztonságos a raktározás és az áruszállítás során fellépő “izzadás” és hasonló kedvezőtlen hatások szempontjából.

Szívesen válaszolunk kérdéseire és segítünk a megoldáskeresésben

Amennyiben az elmondottakon kívül az általunk gyártott termékekkel kapcsolatban további részletekről szeretne tájékozódni, készséggel állunk rendelkezésre. Hívja a +381 (0)62 123 4560-as telefonszámot és tegye fel kérdését.