Flajeri za vaš biznis

Flajeri – najjeftiniji i najefikasniji vid reklamiranja

Flajer ili letak je, najjednostavnije rečeno, mali komad hartije (najčešće A5 formata, ali ih ima i u mnoštvu drugih varijacija) koji se koristi u marketinške svrhe. Ovako pojednostavljeno, deluje kao da je pravljenjem dobrih i efikasnih flajera lak posao. Da li je baš tako? Za flajer, tj. letak, važe neke opšte, dobro poznate odrednice: štampa se jednostrano ili dvostrano, služi reklamiranju određenih proizvoda, promovisanju popusta i akcija i obaveštavanju o određenim događajima; obično se smatra najisplativijim (tj. najjeftinijim) vidom reklamiranja. Flajeri se mogu deliti građanima na ulici, iz ruke u ruku, mogu se kačiti po oglasnim tablama, lepiti po banderama i mnogim drugim mestima. Drugim rečima, teško je zamisliti lokaciju do koje leci ne mogu dopreti (u ratnim uslovima, poznato je, oni se čak i bacaju iz aviona). Sve ove činjenice idu u prilog tezi da je flajer zaista najisplativiji, najrašireniji i često najefikasniji vid reklamiranja.

Flajeri koji privlače pažnju

Da bi se povećala efikasnost oglašavanja, neophodno je napraviti letak koji će privlačiti pažnju, isticati se u mnoštvu sličnih proizvoda. Do tog cilja se stiže u nekoliko koraka:

  • odabirom ciljne grupe,
  • pripremom grafičkog dizajna letka,
  • odabirom materijala na kome će flajer biti štampan i na kraju,
  • njegovom podelom.

Naš posao je da Vam pomognemo u dve faze ovog procesa – kod pripreme grafičkog dizajna letka, kao i kod odabira materijala i samog štampanja. Idejno rešenje i izgled flajera mogu biti i Vaši, naravno, a ako odlučite da nama prepustite kompletan proces pripreme i štampanja garantujemo profesionalan pristup i izgled flajera kojim ćete biti zadovoljni.

Profesionalna izrada flajera

Profesionalnost u izradi letaka takođe je jedan od važnih faktora efikasnosti. Kod nas možete računati na sve vrste pomoći, počev od sitnih saveta do dogovora oko krucijalnih stvari: koliki tiraž za štampanje letaka odabrati, kakav dizajn bi odgovarao, na kakvom papiru odštamapti flajere… Zahvaljujući savremenim i modernim tehnologijama koje koristimo, možete odabrati male, srednje i velike tiraže, dok će boje biti jasne i oštre, tekst koji se želi naglasiti lako uočljiv, a krajnja poruka nedvosmisleno razumljiva. Ni oko načina isporuke ne morate brinuti: nakon što zajedno dođemo do idejnog rešenja i odštampamo Vaše letke, oni će biti dostavljeni kurirskom službom na naznačenu adresu.

Flajeri na savijanje

U zavisnosti od toga šta naši poslovni partneri naznače kao bitno, kod štampanja letaka mogu se koristiti ofsetni i kunstdruk papir, najrazličitijih dimenzija (uključujući i one po želji). Ukoliko je tako naznačeno, odštampaćemo i flajere na savijanje, koji mogu imati jedan ili više prevoja.

Za koju god opciju da se odlučite, garantujemo da ćete na kraju biti zadovoljni odnosom kvaliteta isporučenih letaka i njihove kranje cene.

Cena flajera

Iz ponude izdvajamo najtraženije asortimane za štampanje flajera.

Pogledajte naš kompletan cenovnik flajera za vaš biznis.

Dimenzija Tiraž Boja Cena flajera
A5 (148x210mm) 100 Crno-bela već od 2064.00 rsd
A5 (148x210mm) 500 U boji već od 6312.00 rsd
A6 (105x148mm) 200 U boji već od 2928.00 rsd
A6 (105x148mm) 500 U boji već od 4608.00 rsd

Imate pitanje? Rado ćemo vam pomoći!

Ukoliko imate dodatnih nedoumica, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 062 123 4560 - potrudićemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja i zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vaše flajere.