Samolepljive etikete za ambalažu

Vreme obimne industrijske proizvodnje, karakteristično za naše doba, odlikuje se i propratnim efektima, poput povećanog obima saobraćaja i masovne potrošnje. Transport robe u takvim uslovima je od ključnog značaja, pa su veliki resursi namenjeni baš toj grani uslužnih delatnosti. Jedan od glavnih oslonaca u tom segmentu, uz pogonska goriva, svakako je i industrijska proizvodnja ulja i maziva, namenjena najrazličitijim potrebama.

Uz njih, postoji još dosta nusproizvoda koji se dobijaju dodatnom preradom osnovnih namirnica u industriji ulja i maziva, ali i mnoštvo drugih supstanci, namenjenih industriji ili masovnoj potrošnji, koje se ne mogu pakovati, transportovati ili prodavati na uobičajen način. Budući da se radi o proizvodima koji mogu biti tečni, viskozni i delimično ili sasvim čvrsti, za njih se koristi i naročita ambalaža. To su, pre svega, najrazličitiji kanistri, kutije, kartonska ambalaža, aluminijumske konzerve i slično. Za sve njih je, naravno, neophodno brzo i nedvosmisleno prepoznavanje sadržaja, bez otvaranja ambalaže, za šta će idealno poslužiti naše samolepljive etikete.

Šta nudimo, kakve etikete za ambalažu izrađujemo?

Samolepljive etikete za ambalažu za ulja i maziva, kanistre, kao i sve vrste nestandardnih ambalaža, mogu biti regularnog oblika i veličine, ali i izrađene na drugačiji način, ukoliko to naši poslovni partneri žele. Kao i kod drugih vrsta etiketa, koje se upotrebljavaju za često korišćene proizvode, i ovde se možete opredeliti za jednoobraznost (u slučaju masovne proizvodnje ili prodaje) ili nesvakidašnjost (kada proizvodite i prodajete u malim serijama neki od proizvoda koji se pakuje u pomenute vrste nestandardnih ambalaža).

Od ideje do gotove etikete za ambalažu – dizajn, priprema i štampanje

Svoje ideje o izgledu etikete možete nam dostaviti u obliku sopstvene grafičke pripreme i mi ćemo je se verno pridržavati. Postoji i opcija da nama prepustite brigu o grafičkoj pripremi i izradi, od ideje do finalnog proizvoda, tj. etiketa za ulja i maziva, kanistre i nestandardnu ambalažu.

Nakon što se dogovorimo o izgledu i broju neophodnih etiketa, mi ćemo ih napraviti uz poštovanje dogovorenih rokova i uz odnos cene i kvaliteta kojim ćete biti zadovoljni. Gotove etikete isporučićemo vam na kućnu adresu kurirskom službom.

Cena samolepljivih etiketa za ambalažu

Iscrpt iz našeg cenovnika samolepljivih etiketa za ambalažu. Naši klijenti najčešće traže etikete za ambalažu u ovim tiražima. Pogledajte naš kompletan cenovnik samolepljivih etiketa za ambalažu.

Dimenzija Tiraž Boja Cena samolepljivih etiketa za ambalažu
A7 (74x105mm) 100 U boji već od 2088.00 rsd
A7 (74x105mm) 500 U boji već od 4404.00 rsd
A7 (74x105mm) 1000 U boji već od 6384.00 rsd

Tehničke karakteristike etiketa za ambalažu

S obzirom na to da su etikete za ulja i maziva, kao i etikete za kanistre i nestandardnu ambalažu više od drugih izložene hemijskim i sličnim uticajima, trebalo bi voditi računa o tome da etikete sa njih ne otpadnu zbog nekog od navedenih nepoželjnih dejstava. Etikete koje ćete izraditi kod nas nastaju upotrebom bezdrvnog papira, čija je gustina 80 g/m. Za njih se upotrebljava permanentni lepak, dok je podloga od jednostrano premazanog krafta. Ukupna debljina materijala je 180-190 mic. Tehnologija digitalnog štampanja, uz sve to, doprinosi oštrim slikama i jasnim nijansama boja.

U kojim uslovima se mogu upotrebljavati samolepljive etikete za ambalažu

Temperatura na kojoj su naše nalepnice upotrebljive kreće se od -20 do +90 stepeni Celzijusovih, što ih čini idealnim izborom kod izrade etiketa za ulja i maziva, kanistre i nestandardne ambalaže. Karakteristično za njih jeste da su izuzetno otporne na temperaturne varijabilnosti, pa ćete njihovom upotrebom biti bezbedni u pogledu „znojenja“ i sličnih negativnih pojava prilikom skladištenja i transporta robe.

Postoji i mogućnost odabira „ricovanih“ etiketa za ulja i maziva, kanistre i nestandardne ambalaže. Ricovane etikete se procesom mašinskog presecanja prenosnog papira. Ovaj postupak doprinosi tome da se samolepljive etikete od podloge izvodi lako i izuzetno brzo, a dodatna prednost je to što je sprečeno i grebanje samolepljive etikete.

Imate pitanje? Rado ćemo vam pomoći!

Ako Vas, osim pomenutih specifikacija, zanima više pojedinačnih detalja, sa zadovoljstvom ćemo Vam pojasniti sve eventualne nedoumice. Procedura je jednostavna – pozovete broj 062 123 4560 – naša je obaveza da objasnimo sve što Vas, u vezi sa našim etiketama, interesuje.

Osim etiketa za ambalažu štampamo: