Poslovni, zidni, džepni i stoni kalendari

Poslovni kalendari – besplatna reklama tokom cele godine

Iako na prvi pogled izgledaju samo kao sredstvo za bolje snalaženje sa danima i datumima, kalendari su mnogo više od toga. Kraj kalendarske i početak naredne godine važe za period kada se najintenzivnije bavimo poslovnim kalendarima, ali ne treba izgubiti iz vida i njihove druge, veoma korisne funkcije: osim što će dobro izrađen poslovni kalendar biti idealan poklon, on će predstavljati i besplatnu reklamu tokom cele godine. Na zidu kancelarije Vašeg poslovnog partnera, u privatnim kućama, ugostiteljskim objektima, bilo gde, zahvaljujući poslovnim kalendarima – svi će znati za Vas, jer će osnovne podatke o Vašoj kompaniji gledati svakodnevno. Kalendari u stvari predstavljaju sjajan spoj familijarnog i korisnog, jer će Vas, kroz simboličan gest poklanjanja i zbližavanja, zastupati besplatno svakoga dana u toku godine. Zbog toga bi se poslu izrade kalendara trebalo prići što ozbiljnije i profesionalnije.

Štampanje kalendara – sa vašom ili našom pripremom

Pre svega, trebalo bi osmisliti izgled, dimenzije i oblik. To možete uraditi i Vi, tako što ćete nam dostaviti svoju grafičku pripremu, a mi ćemo, po visokim profesionalnim standardima, Vaše zamisli realizovati i kalendare odštampati. Druga mogućnost jeste da nama prepustite i pripremu i štampanje kalendara. Kvalitet obavljenog posla, zahvaljujući modernim tehnologijama koje koristimo, biće takav da će ispuniti Vaša očekivanja. Fotografije, ilustracije, slike – sve će se to na našim kalendarima videti veoma jasno i oštro, dok će boje biti prirodne i žive, sa lako uočivim nijansama i prelivima.

Naša politika je takva da vodimo računa i o prihvatljivosti cena – trudimo se da naši klijenti uvek dobiju najbolji mogući odnos izdvojenog novca i kvaliteta proizvoda. Bilo da se odlučite za štampanje kalendara sa sopstvenom grafičkom pripremom ili kompletno u našoj režiji, mi ćemo, po završetku štampanja, kalendare dostaviti na Vašu adresu kurirskom službom.

Vrste kalendara koje štampamo

Sledeća stvar na koju bi trebalo obratiti pažnju jeste vrsta kalendara koja Vas zanima. Možete se opredeliti za tri osnovne varijante:

  • stoni kalendari – po individualnoj želji, kompaktni i praktični, pogodni za držanje na stolovima, policama, ormarima i slično
  • zidni kalendari – veći i „komotniji“, na koje može stati više teksta, fotografija i markentiških poruka
  • džepni kalendari – pomalo arhaični i zaboravljeni, ali i dalje izuzetno praktični i atraktivni (ako se dobro naprave)

Podela kalendara

Kalendari se dalje dele na jednodelne i dvodelne. Kod jednodelnih kalendara, koji najčešće imaju, naravno, 12 listova, spirala se nalazi na vrhu. Dvodelni kalendari karakteristični su po tome što im se spoj, tj. spirala, nalazi na sredini. Na taj način gornji deo, na kojem možda želite da istaknete neke bitne informacije, ostaje isti tokom cele godine, dok se u donjem delu, otcepljivanjem stranice, menjaju meseci u godini.

Kod svih pobrojanih vrsta kalendara može se izabrati standardna veličina i specifične dimenzije, po Vašoj želji.

Za sva pitanja – pozovite nas!

Imate još neku dilemu, želite da znate nešto detaljnije o našoj ponudi poslovnih kalendara? Pozovite broj 062 123 4560, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sva Vaša pitanja.