Samolepljive etikete za tegle

Staklo se, kao materijal, koristi za čuvanje namirnica već stolećima. U vremenu dominacije plastike, raznih „q-pack“ ambalaža i sličnih brzih i jeftinih, ali ekološki opasnih rešenja, sve više i sve glasnije se zagovara povratak staklu. Namirnice koje se nalaze u staklenoj ambalaži imaju duži vek trajanja i bolje čuvaju svoj prirodni balans, a o estetskoj dimenziji ne treba previše ni pričati – ambalaža napravljena od PVC materijala jednostavno je neuporediva sa onom koja se dobija upotrebom stakla.

O staklenim teglama

Staklene tegle, osim nesumnjivih prednosti u upotrebnom smislu, imaju i nostalgičnu dimenziju. Podsećaju nas na neka prošla vremena, u kojima su naše mame i bake gotovo sve nama dragocene namirnice čuvale isključivo u staklenim teglama (vrlo često na visokim, teško dostupnim policama, na našu veliku žalost). U staklenim teglama, zbog njihovih navedenih prednosti, čuva se mnoštvo najrazličitijih namirnica, pa se neminovno javlja i potreba za njihovim sortiranjem i obeležavanjem. Tu na scenu stupaju naše etikete za tegle.

Upotreba tegli, a sa njima i samolepljivih etiketa danas je, ipak, najzastupljenija u raznim vidovima industrije. Porodične manufakture, koje su nekada bile najzastupljenije, u savremeno doba obuhvataju daleko manji procenat upotrebe. Postoji mnoštvo industrijskih proizvoda zapakovanih u staklenu ambalažu. I za njihovo obeležavanje imamo adekvatna i kvalitetna rešenja, o kojima ćemo se, na obostrano zadovoljstvo, dogovoriti sa ovlašćenim predstavnicima zainteresovanih kompanija.

Etikete namenjene lepljenju na tegle imaju nekoliko osobina na koje bi trebalo obratiti pažnju. Pre svih, tu su dimenzije etikete, koje u velikoj meri zavise i od dimenzija tegle za koju će biti upotrebljene. One (dimenzije) mogu biti uobičajene, dakle standardne, ali ih možemo izraditi onako kako Vi zamislite, prilagođavajući njihovu veličinu i dizajn Vašim tačnim specifikacijama.

Etikete za tegle nestandardnog oblika

Potrebna Vam je etiketa nestandardnog oblika ili nesvakidašnjeg dizajna? Zajedno sa Vama doći ćemo do oblika i izgleda kakav ste zamislili. Ako se opredelite za realizaciju sopstvene, nestandardne zamisli, postoje dva načina da se to sprovede: sa vašom grafičkom pripremom, unapred dotavljenom, ili sa kompletnom pripremom i izradom u našoj režiji. Za koji god način izrade etiketa za tegle da se opredelite, garantujemo profesionalnost, striktno pridržavanje rokova i povoljne cene.

Cena samolepljivih etiketa za tegle

Iz ponude izdvajamo najtraženije asortimane za štampanje etiketa za tegle.

Pogledajte naš kompletan cenovnik samolepljivih etiketa za tegle.

Dimenzija Tiraž Boja Cena samolepljivih etiketa za tegle
A8 (52x74mm) 100 U boji već od 2016.00 rsd
A8 (52x74mm) 500 U boji već od 4408.00 rsd
A8 (52x74mm) 1000 U boji već od 5604.00 rsd

Etiketa za tegle – primenljiva u svim uslovima

Kod odabira samolepljive etikete za tegle trebalo bi voditi računa i o uslovima u kojima će se one koristiti. U slučaju da su tegle u kojima čuvate određene namirnice izložene osetnim promenama temperature, preporučujemo odabir takozvanih freezer etiketa. Ova vrsta etiketa za tegle specifična je po odličnoj otpornosti na kolebanja temperaturnog okruženja, pa se neće odlepiti ni u u slučaju „znojenja“ tegle i sličnih anomalija. Deklarisana radna temperatura za ove naplepnice je od -40 do čak + 90 stepeni Celzijusovih, što ih čini primenjivim u praktično svim uslovima.

Freezer etikete za tegle

Osim freezer etiketa za tegle, postoje i ricovane etikete, dobijene procesom mašinskog presecanja prenosnog papira. Odlepljivanje samolepljive etikete od podloge kod ricovanih etiketa se izvodi jednostavno i veoma brzo, a zahvaljujući načinu izrade sprečeno je grebanje samolepljive etikete. Odlepljivanje po ćoškovima takođe je isključeno kod ricovanih samolepljivih etiketa za tegle.

Specifikacije papira za etikete za tegle

Kod izrade etiketa koristi se mašinski premazan bezdrvni papir, gustine 80 g/m; permanentni lepak; podloga je od jednostrano premazanog krafta, a ukupna debljina 180 – 190 mic. Zahvaljujući tehnologiji četvorobojnog offset štampanja, otisci su jasni i oštri, boje pravilno naglašene a nijanse precizno izvedene. Zbog svega navedenog, na našim etiketama za tegle nalaze se poruke i slike koje će se odlično i nadaleko videti.

Za više detalja – pozovite nas!

Uz osnovne informacije o izradi samolepljivih etiketa za tegle, koje smo upravo pomenuli, možemo Vas upoznati i sa više detalja, ukoliko ste za njih zainteresovani. Možemo Vam, naravno, i razjasniti bilo kakve nedoumice u vezi sa iznetim informacijama. To ćemo sa zadovoljstvom uraditi ako pozovete 062 123 4560.

Osim etiketa za med štampamo: