Vizitkarte brzo i povoljno

Istorija vizitkarte

Preteče današnjih vizitkarti pojavile su se još u XVII veku u Francuskoj, na dvoru kralja Luja XIV. U Engleskoj su postojale tzv. trgovačke karte, na kojima su bili ispisani osnovni podaci o kompanijama. Preteče vizitkarti bile su, neretko, i prava umetnička dela, jer su ih, povremeno, izrađivali i renomirani umetnici. Industrijskom revolucijom iz XIX stoleća potrebe za vizitkartama su enormno porasle. U XIX veku došlo je do prave eksplozije izrade vizitkarti, pa se to stoleće ponegde smatra i zlatnim dobom u ovoj oblasti štampanja.

Čemu služi vizitkarta

Vizitkarta je i u savremeno doba zadržala svoj veliki značaj u poslovnim i personalnim kontaktima, jer neke od njenih najočiglednijih prednosti nikada nisu ni nestajale. Na vizitkarti se nalaze sve informacije koje su Vašem eventualnom poslovnom partneru važne, što umnogome olakšava komunikaciju i saradnju. Poslovni sastanci su praktično nezamislivi bez razmenjivanja vizitkarti, a preduzetnik koji ne poseduje vizitkarte, osim što deluje čudno ili neprofesionalno, reskira propuštanje mnogobrojnih poslovnih prilika.

Prvi utisak – jedinstvena prilika

Dobra vizitkarta savršeno će se uklopiti u čuvenu poslovnu filozofiju da je prvi utisak izuzetno važan, jer gotovo nikada nemamo priliku za tzv. drugu prvu impresiju. Kvalitetno izrađena vizitkarta radiće za Vas i neprestano navoditi vodu na Vaš mlin. Sa funkcionalnom, lepo dizajniranom i originalnom vizitkartom povećava se i Vaše samopouzdanje, jer ste sigurni da prilikom razmena posetnica nećete osetiti nelagodu ili čak neprijatnost, budući da je psihološki momenat od velikog značaja u poslovnim kontaktima. Istovremeno, originalna i kvalitetna vizitkarta automatski sugeriše da je njen vlasnik odgovoran i uspešan preduzetnik, te da je i kompanija koju vodi sličnog profila.

Kakve vizitkarte izrađujemo?

Naše vizitkarte mogu biti klasične, ali postoji mogućnost izrade i plastifikovanih posetnica. Plastifikacija vizitkarte može biti izvedena u mat ili sjajnoj varijanti. Vizitkarte možemo štampati u malim, srednjim i velikim tiražima, u zavisnosti od Vaše namere i postavljenih profesionalnih ciljeva. Prilikom izrade vizitkarti koristimo moderne tehnologije, što garantuje kvalitet, kao i odličan prikaz boja i jasne prelaze između najrazličitijih nijansi.

Brzo i profesionalno – od dizajna do isporuke vizitkarti

Izgled vizitkarte dosta zavisi i od njenog dizajna. Do njega se može doći na dva načina – realizacijom Vaše zamisli i grafičke pripreme, ili pak prepuštanjem kompletnog posla nama. Za šta god da se opredelite, ishod će biti isti – biće Vam isporučen kvalitetan proizvod, izrađen po provereno profesionalnim standardima, koji dobro izgleda i ostavlja odličan utisak. Potrudićemo se i da odnosom kvaliteta i cene budete zadovoljni.

Poručite svoje vizitkarte odmah!

Da bismo štampali kvalitetne vizitkarte neophodno je, naravno, da i materijal za njih bude odgovarajući. Vizitkarte izrađene kod nas štampaju se na kunstdruk premaznom papiru od 300 i 350 grama. Osim toga, po želji kupaca, mogućno je koristiti i specijalni papir, koji, u tom slučaju, može biti farban, metalik završnog laka, reljefni papir i slično.

Imate dodatnih pitanja? Pozovite 062 123 4560 i potrudićemo se da razjasnimo sve Vaše nedoumice.

 

Vizitkarte – Drugačija bašta